dimecres, 21 de març del 2007

ara sí és primavera! (jugar amb foc)

avui és oficialment primavera, tot i que fa més fred que fa dues setmanes o, fins i tot, un mes. deu ser per això que la vella dita 'la primavera la feromona altera' ja fa dies que m'afecta. i el problema és que no m'afecta a mi sola en abstracte, que també seria una alegria, el problema és que m'afecta amb una persona especialment i aquesta persona especial està compromesa i si fa dies que vam dir que ni això ni la vida en general havia de ser un 'remember when', menys encara ha de ser un 'ensopegarem dues-tres-quatre-n vegades amb la mateixa pedra' (en això sóc especialment humana). coquetejar es divertidíssim, però quan jugues amb foc, cremar-se és un risc ben real.
coquetejar amb un estrany que es comunica de manera diferent a tu és fantàstic, el joc de 'ahh, era una broma' funciona molt i molt bé. el problema comença quan els codis es van apropant i aquests malentesos ficticis comencen a deixar de ser-ho.
sembla una disertació quasi-lingüistica, però es molt divertit.
exemples, coming soon!

¡ahora sí que es primavera! (jugar con fuego)

1 comentari:

Anonymous ha dit...

A mi un día me dijeron que tenia muchos colores en el jersei. acto seguido me preguntaron donde habia comprado mi diccionario de marras. más tarde me enseñó sus calzoncillos así, de manera gratuita, que no fortuita. luego se desplazo hasta mi mesa, y observó con atención como me debatía entre la vida y la muerte ante una pregunta más que sospechosa fotocopiada de algún libro de comprensión lectora. Luego me mira, y piensa, y me dice adiós. No pude sino fumarme un cigarro hasta el filtro. Le pregunto a mi amiga japonesa que qué significa todo esto. Me responde:
- ¡Ah! Bisexual...

Publica un comentari a l'entrada